2_edited.jpg
Die integrierte Form legt ihr Augenmerk auf das gemeinsameLernen und setzt damit die Arbeit der Grundschulen fort.
Unsere Schüler sollen so lange zusammenarbeiten, wie es sinnvoll und möglich ist.
Die positive Verstärkung der Fähigkeiten jedes einzelnen Schülers und sein individuelles Lerntempo sind die Grundprinzipien unserer Arbeit.
Damit ist Fördern und Forderngleichermaßen gemeint, denn selbstbewusste, sich als fähig erlebende Schüler sind motiviert und arbeiten mit einer hohen Leistungsbereitschaft.
Auch die Zusammenfassung eines Jahrgangs in eine räumliche und organisatorische Einheit und die stabile, 3 Jahre dauernde Betreuung durch feste Lehrerteams bietet den Schülern stabile soziale Kontakte und die Sicherheit, von „ihren“ Lehrern individuell gefördert und beraten zu werden.

Music

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Visual Arts

DRAMA CLUB PRESENTS:

Grease

JANUARY 15-25

TICKETS ON SALE NOW!

Performing Arts

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.